Poismuuttaessa

Jos kaikesta huolimatta olet päättänyt muuttaa pois, muutama tärkeä asia on hyvä muistaa muuttoilmoituksen lisäksi. Toivottavasti viihdyit meillä asuessasi ja muista että meille voi muuttaa myös takaisin.

 

Irtisanominen

Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen irtisanomisaika on yksi täysi kalenteri kuukausi. Toisin sanoen irtisanoessasi asunnon esim. toukokuun loppuun sinun tulee siitä ilmoittaa kirjallisesti viimeistään huhtikuun lopussa. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus päättyykin aina kuun lopussa.

Irtisanomislomakkeen pdf-version voit ladata tästä.

 

Sähkösopimus

Muista irtisanoa sähkösopimus siirto- ja energiayhtiöösi. Mikäli asuntosi on sähkölämmitteinen ilmoita myös kiinteistönhoitajalle tai isännöitsijälle sähkösopimuksen irtisanomisesta.

 

Lähtiessä

Ennen lähtöäsi tyhjennä jääkaappi ja sulata pakastin. Siivoa asunto ja kaapit huolellisesti. Lähtöpäivänä jätä talo- tai liesituuletin asennolle yksi.

Muista viedä roskat. Muista, että jätteenkäsittelyohjeet koskevat myös muuttajia. Väärinlajitellun jätteen lajittelusta ja kuljetuksesta tai irtotavaroiden poiskuljetuksesta perimme normaalin tuntiveloituksen, jonka vähennämme takuuvuokrasta.

Sulje ikkunoiden tuuletusluukut. Jätä asunnon avain keittiön työpöydälle ja varmista kaikkien ulko-ovien lukitus.

Ilmoita kiinteistöhoitajalle tai isännöitsijälle lähdöstäsi.